Diventa utente - registrazione gratuita

Come utente registrato, puoi effettuare acquisti on line dalla nostra pagina, vedere la cronologia e ricevere, se lo decidi, la newsletter elettronica di mojekarte.si.

Dettagli dell'account
Inserire indirizzo emailEntered email is not valid. Checking if email is valid.
Reinserire e-mail di conferma
Inserire la password
Riscrivi la password
Dati Utente
Inserisci nome
Inserisci cognome
Il testo può contenere solo: a-z, A-Z, 0-9 e ščžđ
Condizioni generali di gestione e utilizzo
GDPR

Dal 25 maggio 2018, si applica la legge sul Regolamento generale sulla protezione dei dati (https://www.eugdpr.org/). In conformità con la normativa, chiediamo il consenso al trattamento dei dati.


Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov

Strinjam se, da v skladu z evropsko Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov zbirate in obdelujete moje podatke, posredovane ob registraciji in v postopku nakupa, z namenom zagotavljanja najvišje kakovosti vaših storitev.


Obveščanje

Želite prejemati novice in obvestila Rokometnega kluba Celje PL?


Pristopna izjava CLUB 1946

Z vstopom v CLUB 1946 prisegam, da za vedno postajam zvesti navijač Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. S ponosom branim barve kluba doma in v tujini. Verjamem v moštvo, pošteno igro, spoštovanje nasprotnikov in njihovih navijačev. Strast, borbenosti in srčnost so dokaz, da nas vodi ambiicija, da s skupnimi močmi posegamo po najvišjih vrhovih.


Splošni pogoji CLUB 1946

Potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji in pravili delovanja uradnega FAN kluba RK Celje Pivovarna Laško - Cluba 1946, objavljenim na tem spletnem naslovu.


Per diventare utente registrato, compila il modulo.

  • Compila il formulario 'E-mail' con l'indirizzo e-mail che vuoi utilizzare per l'acquisto, per la comunicazione con noi.
  • La password deve contenere almeno 5 lettere e numeri.
  • Puoi optare per 'Auto login'.